Ontwerp je eigen design moestuin Buitenleven

Ontwerp je eigen design moestuin

Door Mark Kusters 05 December 2020 | 15:32


Stel je eigen sfeertuin samen, met de (moes)tuinbakken van Grönfeld. Experimenteer met verschillende vormen, kleuren en unieke combinaties. Ontdek de kwalitatieve materialen en het hoogstaande design van dit Deense topproduct.

Met de prachtige producten van Grönfeld helpt ’t Vijfde Seizoen jou om je eigen design moestuin te realiseren. In elke vorm, met kwalitatieve materialen en hoogstaand Deens design. Met deze moestuinbakken geef jij je beschikbare ruimte volledig vorm volgens jouw ideeën.

De bakken zijn koppelbaar in de lengte en breedte. Zo is er alle ruimte om te experimenten met verschillende vormen, kleuren en combinaties: er zijn zelfs wandbakken. In deze brochure lees je er alles over. 

Zo is het ook mogelijk om je tuin of dakterras steeds van een nieuw uiterlijk te voorzien. Om het af te maken zijn de Grönfeld moestuinbakken ook nog te combineren met accessoires naar keuze.  Denk aan wieltjes of een hardhouten bakje.

Moestuin op een dakterras
Moestuinieren op je dakterras

Corstenstalen moestuin of -plantenbak
Fraaie cortenstalen moestuin/plantenbak

Fraaie, langere bak
Lange bak als scheiding tussen terras en tuin

Moestuinbakken van verschillende materialen in verschillende afmetingen

Variëren met maten en materialen moestuinbakken
Variëren met materialen en formaten moestuinbakken

Grote design moestuinbak (120x120 cm)
Grote design moestuinbak (120x120 cm)

Moestuinbak van zwart aluminium
Moestuinbak van zwart aluminium


Tags:


Meer nieuws

Showroom

't Vijfde Seizoen
DE SHOWROOM IS WEGENS VAKANTIE GESLOTEN VAN ZATERDAG 1 JUNI TOT EN MET ZATERDAG 8 JUNI. U KUNT ONLINE EEN BEZOEKAFSPRAAK BOEKEN OP EEN ANDER MOMENT VIA BOVENSTAANDE LINK.
Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Plan uw afspraak online of bel met Mark voor een persoonlijke afspraak.
Openingstijden
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00
Adres
  • Alcoalaan 2N
  • 5151RW Drunen
Telefoon