ACTIE: direct aan de slag in jouw tuinkas, met een gratis kweektafel Tuinkas

ACTIE: direct aan de slag in jouw tuinkas, met een gratis kweektafel

Door Mark Kusters 19 February 2021 | 15:10


Moestuinieren is nog eenvoudiger en leuker met een tuinkas. Dit geeft je meer kweekmogelijkheden én je kunt praktisch het hele jaar door moestuinieren. Kweekkassen zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Wil je direct van start? Kies dan voor een tuinkas met toebehoren. En profiteer van de actie van Eden!  

Verleng het kweekseizoen en vergroot jouw kweekmogelijkheden met een tuinkas van Eden. Deze prachtige, degelijke tuinkassen zijn een fraaie toevoeging aan iedere tuin, óók als je een kleine tuin hebt. 

Actie: GRATIS geïntegreerde kweektafel
Met alleen een kas ben je er nog niet. Je hebt ook een plek nodig waar je jouw moestuin kunt kweken: een kweektafel. Eden heeft daarom een toffe actie. Van 22 februari tot 4 april krijg je een gratis kweektafel op maat als je een van de volgende tuinkassen van Eden bestelt:

Je ontvangt de kweektafel in de lengte en de kleur van de bestelde tuinkas.

Birdlip

Aluminium kweektafel op maat
De kweektafel is gemaakt van aluminium en is geïntegreerd in de tuinkas. De lengte van de tafel is gelijk aan de binnenmaat van de langste kaszijde. De breedte varieert per kas:

  • Voor de tuinkas Birdlip is de kweektafel 40 cm breed. 
  • De kweektafels voor de modellen Burford, Blockley en Bourton zijn 63,2 cm breed. 

De draagcapaciteit van de tafel is 20 kilo per 60 cm lengte. Je kunt op de tafel dus gerust je zaaitrays, potten en kweekbakken uitstallen. De hoogte van de kweektafel kun je zelf instellen, waardoor je kunt zaaien en kweken op stahoogte.

Zo bestel je jouw tuinkas met gratis kweektafel
Je ontvangt van 22 februari tot 4 april standaard een kweekkas bij de kassen Birdlip, Burford, Blockley en Bourton. Die kweektafel zit standaard bij jouw bestelling. Wil je een tweede kweektafel, zodat je links én rechts in je kas kunt werken? Voeg dan bij de accessoires één kweektafel toe. 

kweektafel kweektafelkweektafel

Advies over een tuinkas
Wil je meer weten over de verschillen tussen de kassen? Of heb je advies nodig tijdens het keuzeproces? Zelf maakte ik ooit de fout om een kas te kopen waar ik nu minder blij mee ben, omdat ik niet wist waar ik op moest letten. Daarom help ik jou en andere moestuinierders graag, zodat jullie een kweekkas kopen waar je járen plezier van hebt. Neem gerust contact op.


Tags:


Meer nieuws