EOS T-Model: dé blikvanger voor je tuin Kassen

EOS T-Model: dé blikvanger voor je tuin

Door Rob de Haan 12 October 2023 | 13:32


Ben je op zoek naar een geschikte tuinkas voor jouw tuin? Het EOS T-Model tuinkamer is perfect om een plek te creëren om tot rust te komen. En tegelijkertijd houd je voldoende ruimte over om te kweken. In deze blog vertel ik je meer over dit model.

Het EOS T-Model van Janssens kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen en de luxe uitstraling. Een echte eyecatcher voor zowel de klassieke, als de moderne tuin.

Stijlvolle tuinkas/-kamer

Het EOS T-Model heeft een luxe en elegante uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zeer nauwkeurige afwerking. Een T-Model leent zich uitstekend om het kweken van groeten en/of planten te combineren met het inrichten van een comfortabele plek om te verblijven en loungen. De afmeting kan je afstemmen op de ruimte die je nodig hebt. Van middelgroot tot heel groot. In de grotere afmeting is dit model ook zeer geschikt voor bedrijven (vergaderruimte) of voor restaurants die een unieke dineer plek voor hun gasten willen creëren.

Comfortabel tuinieren

Door de hoogte van de kas, kan je rechtop naar binnen lopen en staan. Hierdoor hoef je je niet in allerlei onmogelijke bochten te wringen om overal bij te komen. Comfortabel tuinieren dus. De planten krijgen dankzij de hoge nok ook de ruimte om in de hoogte te groeien. Hierdoor is de kas uitstekend geschikt voor klimgroenten als komkommers en tomaten. Dit geeft ook nog eens een bijzonder aanzien, deze kunnen namelijk wel 200 centimeter groeien.

Mogelijkheden zijn eindeloos

Afhankelijk van het gebruik kan je deze tuinkamer geheel op maat samenstellen. Je kan kiezen uit diverse soorten ramen (dak-, uitzet- of lamellenramen) en deuren (schuif- of scharnierdeuren). Verder kan je brede of smalle glaspanelen kiezen, decorpanelen (in diverse decors) plaatsen en bovendien kan je deze tuinkamer in elke gewenste RAL-kleur laten leveren. Met handige accessoires als zaaibakken, kweektafel, vliegenhorren en nog veel meer maak je deze tuinkamer helemaal af!

Waterafvoer

Net als bij alle andere modellen van Janssens is het EOS T-Model voorzien van condens- en regengoten. Op die manier wordt het overtollige vocht efficiënt aan beide kanten afgevoerd via een afvoerpijp. Deze zijn, net als het frame, van aluminium. Stevig en elegant. De pijp kan ook eenvoudig worden ingekort, zodat je deze kan aansluiten op een regenton.

Configurator

Je kan dit EOS T-Model dus volledig naar wens indelen en samenstellen. Dat is heel eenvoudig met de handige configurator in de webshop van ’t Vijfde Seizoen. Heb je toch liever een kant-en-klare kas? Dat kan natuurlijk ook. Want het EOS T-Model is ook als Action Model verkrijgbaar.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over het EOS T-Model? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Custom Models van Janssens? Neem contact op met Mark via e-mail of bel 0416 – 77 81 45. Hij voorziet je graag van advies. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Drunen. Waar je inspiratie op kan doen voor jouw tuinkas of -kamer.


Tags:


Meer nieuws

Showroom

't Vijfde Seizoen
Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Plan uw afspraak online of bel met Mark voor een persoonlijke afspraak.
Openingstijden
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00
Adres
  • Alcoalaan 2N
  • 5151RW Drunen
Telefoon