't Vijfde Seizoen
Search

Showroom

Laat je inspireren!

In de showroom van 't Vijfde Seizoen vind je tal van tuinkassen van onze topmerken Royal Well, Eden, Halls en Janssen AluSystems. We tonen je graag de functionaliteiten van de verschillende modellen, uitvoeringen en materialen. En we vertellen je graag de voor- en nadelen van verschillende eigenschappen, opties en accessoires.

Alles met maar één doel: ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt bij de aanschaf van je tuinkas. 

Of het nu gaat om een broeikas voor op je balkon of dakterras, een stads, patio-, of tuinkas, of een royale tuinkamer, Oranjerie of serre: wij nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren.

Showroom van 't Vijfde Seizoen in Drunen (artist impression)

Ook adviseren we je graag over alle aspecten van moestuinieren. Hoe wordt jouw moestuin een succes? Hoe pak je het aan, hoe realiseer of verbeter je jouw moestuin? En wat heb je daarvoor nodig? Vraag ons gerust de hemd van het lijf, dat vinden we leuk!

Onze showroom is ook het regionale afhaalpunt voor alle producten van Makkelijke Moestuin, zoals Makkelijke Moestuin Mix, Voorzaai Vermiculiet en/of Makkelijke Moestuin Voeding.

We verkopen geen tuinkasonderdelen en -accessoires in de showroom. Als je deze vooraf bestelt, dan zorgen we dat je deze op een afgesproken datum en tijd kunt afhalen. Of we laten ze bezorgen.

Onze showroom is (buiten het voorjaarsseizoen) alleen op afspraak geopend. Bel met Mark voor een afspraak. Een afspraak kan gepland worden op alle dagen in de week, behalve op zondag.  Telefoon: 0416 - 77 81 45.

Adres: Alcoalaan 2 N, 5151 RW DRUNEN
(ruime gratis parkeergelegenheid)