Ontdek de voordelen van een tuinkas van Janssens AluSystems Tuinkas

Ontdek de voordelen van een tuinkas van Janssens AluSystems

Door Nicole Hendriks 17 February 2023 | 11:13


Ben jij op zoek naar een stijlvolle, elegante tuinkas? Ga dan voor een tuinkas van Janssens AluSystems. De Belgische producent staat voor stijl en excellente kwaliteit. Een sieraad voor je tuin. In deze blog vertellen we jou meer over de voordelen van een tuinkas van Janssens AluSystems.

Het familiebedrijf Janssens AluSystems maakt al jaren hobbyserres, tuinkassen, tuinkamers, veranda’s en oranjerieën. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van kassenbouw, en dat is terug te zien in het design en de praktische voordelen.

Kwaliteit en snelle service

Janssens AluSystems werkt iedere hobbykas met de grootste precisie af. Hiervoor maken ze gebruik van de nieuwste technologieën, volledig geautomatiseerd. Daarnaast hebben ze een bedrijfsruimte van 40.000 m2, waarvan 50% productieruimte en 50% opslag is. Ze zijn dan ook goed in staat de populaire ‘Action Models’ uit voorraad te leveren.

Gehard veiligheidsglas

Iedere kas van Janssens AluSystems wordt geleverd met 4mm gehard veiligheidsglas. Dit biedt vele voordelen. Zo zorgt het dikkere glas voor een grotere stormbestendigheid. Dit glas is namelijk vijf keer sterker dan normaal glas. En als het glas toch breekt, valt het in hele fijne stukjes uit elkaar. Geen gevaarlijke, scherpe scherven dus. Wel zo veilig!

Aluminium profielen

Je kunt een tuinkas van Janssens AluSystems herkennen aan de robuuste aluminium profielen. Het zijn namelijk altijd dubbelwandige kokerprofielen. De combinatie van het dikkere glas (dikker dan de norm van 3 mm die veel merken toepassen), de kokerprofielen én de manier waarop het glas bevestigd wordt, zorgt ervoor dat de kassen van Janssens AluSystems tot de stevigste in de markt behoren.

‘Action Model’ of tuinkas op maat

Janssens AluSystems biedt een ruime keuze in standaard kassen, ook wel ‘Action Models’. Hierbij koop je de kas zoals hij in de basis is. Dit houdt in dat de configuratie (samenstelling met ramen en deuren) niet kan worden gewijzigd. Toch valt er bij een ‘Action Model’ ook nog van alles te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende accessoires zoals kweektafels, zaaibakken, raamopeners en zonweringen.

Wil je écht een unieke tuinkas? Dan kun je bij Janssens AluSystems een maatwerk-tuinkas kopen. Ook wel ‘Custom Model’ genoemd. Hierbij kies je een basismodel en deze kun je vervolgens helemaal naar jouw smaak uit laten voeren. Zo kies je de maatvoering én de gewenste RAL-kleur. Verder kun je jouw hele kas naar wens samenstellen. Denk aan schuif- of scharnierdeuren, diverse typen ramen & openers, brede of smalle beglazing, decorpanelen en allerlei accessoires.

Al nieuwsgierig naar de mogelijkheden: klik dan hier en configureer jouw ideale tuinkas of tuinkamer van Janssens AluSystems. Laat je gegevens achter en je ontvangt een complete en vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Toch liever persoonlijk advies? Of ben je nieuwsgierig welke kas van Janssens AluSystems het beste in jouw tuin past? Neem contact op met Mark. Hij voorziet je graag van passend advies. Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom in Drunen. Hier kun je een aantal kassen van Janssens AluSystems in vol ornaat bewonderen.


Tags:


Meer nieuws

Showroom

't Vijfde Seizoen
Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Plan uw afspraak online of bel met Mark voor een persoonlijke afspraak.
Openingstijden
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00
Adres
  • Alcoalaan 2N
  • 5151RW Drunen
Telefoon