Veelzijdige tuinkas: Custom Model Gigant Tuinkas

Veelzijdige tuinkas: Custom Model Gigant

Door Mark Kusters 01 June 2023 | 10:29


Ga je voor een tuinkas, dan wil je zeker weten dat hij naar jouw wens is en dat hij geschikt is voor jouw specifieke (hobby)werkzaamheden. Eén van de kassen die deze zekerheid biedt, is de Custom Model Gigant van Janssens AluSystems. 

Je kunt de tuinkas naar eigen behoeften samenstellen én hij is veelzijdig in het gebruik. Van de horeca en retail tot zorgboerderijen en verzorgingstehuizen. De tuinkas kan tot 6 meter breed en 18 meter lang geleverd worden. Ideaal voor veel verschillende doeleinden.

Verlengstuk voor de horeca

In de winter kunnen restaurants of hotels hun terrassen vaak niet gebruiken voor gasten. Een grote tuinkas is een mooi alternatief om toch meer gasten te kunnen verwelkomen. Ook is de tuinkas goed te gebruiken voor evenementen met grote groepen. Daarnaast straalt de tuinkas duurzaamheid uit en geeft deze een open uitstraling. Voor gasten én medewerkers. Kortom: de tuinkas is een boost voor de merkbeleving. 

Mogelijkheden voor retail

Een grote tuinkas biedt ook uitkomst voor de retail. Voor tuincentra vormt de Custom Model Gigant een goede plek om planten en bijbehorende accessoires tentoon te stellen, maar de tuinkas kan ook als informele huiskamer gebruikt worden.

Ook voor winkels en outlets is de Custom Model Gigant geschikt. Je kunt er producten in uitstallen die passen bij een huiselijke sfeer en het buitenleven, of producten die afgeprijsd zijn. Je zult zien dat klanten aangetrokken worden tot de blikvanger van een tuinkas. En heb je een evenement of wil je producten in de buitenlucht tentoonstellen? De grote tuinkas leent zich er goed voor.

Recreatie in de zorg

De Custom Model Gigant past ook prima in de zorgbranche, bijvoorbeeld voor verzorgingstehuizen en zorgboerderijen. Het glas van de tuinkas is zo veilig mogelijk samen te stellen voor de gebruikers en het is mogelijk om de ingang rolstoelvriendelijk te maken. 

Ouderen missen vaak hun tuin, maar met de grote tuinkas kunnen ze in hun vrije tijd aan de gang met planten water geven, zaaien of oogsten. Op zorgboerderijen is de tuinkas een uitstekende recreatieve en educatieve bezigheid. Ze maken kennis met verschillende groenten en kruiden én het is een rustgevende arbeid.

Een vijfde seizoen voor ziekenhuizen en basisscholen

Veel ziekenhuizen beschikken over een (binnen)tuin, waar patiënten in alle rust kunnen praten of een boek kunnen lezen. Is het weer niet goed genoeg om de patiënten in de tuin te laten zitten? Dan kunnen ze in de grote tuinkas beschut zitten, al dan niet tussen mooie planten.

Daarnaast wordt moestuinieren steeds populairder op basisscholen. Kinderen leren er veel van. Bijvoorbeeld over gezond eten. Daarom is het goed voor hun ontwikkeling om het hele jaar door te moestuinieren, ook in regen en sneeuw. Hiervoor is de Custom Model Gigant uitstekend geschikt, omdat de tuinkas groot genoeg is voor zeker een dozijn kinderen én leerkrachten/ouders.

En natuurlijk… Als hobby! 

Ben je een hobbytuinder of verkoop je je oogst? De Custom Model Gigant is zeer geschikt voor het verbouwen van veel soorten groenten en kruiden, het hele jaar door.  

Verzekerd van jouw droomtuinkas

Wil je meer informatie over de Custom Model Gigant? Of wil je de tuinkas naar jouw wens samenstellen? Neem dan contact op met Mark via e-mail of bel 0416 - 77 81 45. We helpen je graag, zodat jij verzekerd bent van jouw droomtuinkas.


Tags:


Meer nieuws

Showroom

't Vijfde Seizoen
Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Plan uw afspraak online of bel met Mark voor een persoonlijke afspraak.
Openingstijden
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00
Adres
  • Alcoalaan 2N
  • 5151RW Drunen
Telefoon