Op zoek naar de ideale tuinkas? De Helios Master is populair! Tuinkas

Op zoek naar de ideale tuinkas? De Helios Master is populair!

Door Mark Kusters 23 June 2023 | 16:13


Denk je eraan om je eigen tuinkas aan te schaffen? Spannend! Je kunt kiezen uit een enorm aanbod aan tuinkassen. Waar moet je beginnen? Om je op weg te helpen vertel ik je over een van onze populairste tuinkassen: de Helios Master van Janssens AluSystems. Wat deze kas nou zo populair maakt? Dat lees je in deze blog.

De Helios Master is onze meest verkochte tuinkas. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst de verhouding in prijs, functionaliteit en kwaliteit. Het aluminium frame geeft je tuin een stoere touch en zorgt voor stevigheid. 

Multifunctionele kas

Het is vooral een heel veelzijdige kas. De Helios Master is compact, maar biedt toch genoeg ruimte waardoor je er een multifunctionele kas van maakt. Zo creëer je bijvoorbeeld eenvoudig een zitplek naast de groentes en het fruit dat je kweekt: om langer van het buitenleven te genieten. En dankzij de hoge zijwanden kun je heel eenvoudig verticaal kweken. [MR1] Hier kun je mooi de bijpassende kweekbakken en -schappen voor gebruiken.  

Vanwege de hoogte van de kas kan je er ook nog comfortabel in staan en heb je een vrije doorloop. Lekker loungen of een fijne werkplek: er is van alles mogelijk. Met de creatie van een dubbele schuifdeur maak je er een echte tuinkamer van. Ook is de hoge nok uitermate geschikt voor klimplanten zoals courgettes, komkommers of tomaten. Doordat de kas een rechthoekige vorm heeft kan je in alle hoeken óf juist in het midden van de ruimte iets neerzetten. Genoeg ruimte voor jouw creativiteit dus. 

Optimale luchtcirculatie

Een goede luchtcirculatie is in een tuinkas ontzettend belangrijk. Daar is bij de Helios Master goed over nagedacht. Deze kas heeft namelijk minimaal twee dakramen. Het hangt van de maat af hoeveel dakramen er in totaal inzitten. Daarnaast is de kas altijd voorzien van een louvreraam. Dit raam bestaat uit verschillende lamellen van glas. Deze kun je in horizontale richting openen of verticale stand overlappen. Zo zorg je voor de meest optimale luchtcirculatie.

Uitbreiden met accessoires

Met een aantal accessoires richt je jouw tuinkas helemaal naar je eigen smaak in. Dankzij kweektafels en zaaibakken kun je op een compacte manier beginnen met kweken. Of je beschermt jouw plantjes tegen de krachtige zonnestralen met een speciaal zonnescherm. Er zijn tal van opties om jouw tuinkas nog unieker te maken, zodat deze volledig aansluit op je wensen en behoeften.

Stijlvolle tuinkas

De Helios Master is een tuinkas van Janssens AluSystems. Daarmee verzeker je jezelf van een sieraad voor je tuin. De Belgische producent staat voor stijl en excellente kwaliteit. Het familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met kassenbouw. Dat zie je terug in het design en de voordelen van een tuinkas van Janssens AluSystems

Meer informatie

Wil je weten welke tuinkas bij jouw tuin past? Of denk je eraan een Helios Master aan te schaffen? Ik voorzie je graag van advies. Neem hiervoor gerust contact met me op via e-mail of bel naar 0416 - 77 81 45. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom.


Tags:


Meer nieuws

Showroom

't Vijfde Seizoen
Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Plan uw afspraak online of bel met Mark voor een persoonlijke afspraak.
Openingstijden
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00
Adres
  • Alcoalaan 2N
  • 5151RW Drunen
Telefoon