Een unieke tuinkas op maat? Met Janssens AluSystems stel jij ‘m samen Tuinkas

Een unieke tuinkas op maat? Met Janssens AluSystems stel jij ‘m samen

Door Mark Kusters 24 September 2021 | 12:10


Ben je op zoek naar een unieke tuinkas, een die perfect aansluit op jouw wensen? Kies dan voor een Maatwerk-tuinkas van Janssens AluSystems. Deze wordt namelijk helemaal op maat gemaakt en naar jouw smaak samengesteld. In deze blog vertel ik je er alles over.

Bij Janssens AluSystems kun je terecht voor hobbyserres, tuinkassen, tuinkamers, priëlen en orangerieën. Zo creëer je niet alleen een uitstekende plek om extra lang te kweken in je moestuin, maar verleng je het hele buitenseizoen. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke ochtendzon in het najaar in jouw unieke tuinkamer.

Een écht familiebedrijf
Janssens AluSystems is een Belgisch familiebedrijf dat is gestart door Constant Janssens, en later groot is gemaakt door zijn zoon René. Inmiddels runnen An, Peter en Katrien, de kinderen van René, het bedrijf. Vanuit Lier (vlakbij Antwerpen) leveren ze kassen over de hele wereld. Kenmerkend zijn de robuuste materialen en de manier waarop de kassen zijn gemonteerd.

Maatwerk-tuinkas
Heb jij voor jezelf al helder wat voor tuinkas of -kamer je wil? Of wil je juist samen met ons ontdekken wat er allemaal mogelijk is? We adviseren je graag en stellen samen met jou je ideale tuinkas samen.

Naast dat een kas heel praktisch is, wil het oog natuurlijk ook wat. Kies daarom bijvoorbeeld iedere RAL-kleur die jij wenst voor het skelet van de tuinkas. Uit eigen ervaring weet ik dat het je tuin helemaal compleet maakt. Of je nu gaat voor een klein of groot model, je vindt altijd een tuinkas die bij jou en jouw tuin past.

In onze webshop vind je de basisprijs van een tuinkas. Hierbij zijn de prijzen van deuren, ramen, accessoires, zonwering en eventuele montage dus nog niet meegenomen. Neem contact met ons op dan kunnen we op basis van jouw wensen een maatwerk-offerte voor je samenstellen.

Jij bepaalt
Naast de keuze voor onder andere kleur, ramen en deuren, heb je ook nog twee verschillende soorten beglazing waar je uit kunt kiezen. Namelijk:

-        veiligheidsglas

-        polycarbonaat beglazing

Mocht er een keer een ongelukje gebeuren met het glas, Janssens tuinkassen gebruikt 4 mm dik veiligheidsglas dat bij glasbreuk uit elkaar valt in botte stukjes en is daarom een stuk veiliger. Polycarbonaat beglazing zorgt juist weer voor een verhoogde isolatiewaarde en is onbreekbaar. Helaas is dit soort beglazing ondoorzichtig, waardoor je niet meer van buiten de tuinkas kunt genieten van je prachtige planten.

Naast het glastype, kun je ook de paneelbreedte zelf bepalen bij een Maatwerk-tuinkas (73 cm of 37 cm breed). Daarnaast kun je in overleg nog heel veel extra’s toevoegen aan jouw unieke tuinkas of -kamer. Denk aan: draaideuren, dubbele schuifdeuren, uitzetramen in de zijwand, louvreramen etc. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Advies en inspiratie
Wist je dat er voor vrijwel iedere ruimte een passende kas is? In onze webshop vind je een aantal kassen die jij helemaal naar je hand kunt zetten. Zodat je niet zomaar een tuinkas of tuinkamer aanschaft, maar eentje die uniek is en volledig naar jouw smaak is samengesteld. Wil jij zo’n unieke tuinkas of -kamer, neem dan contact met ons op. We adviseren en inspireren je graag vrijblijvend. In onze showroom vind je dan ook een ruim assortiment aan tuinkassen. Kom gerust eens langs en vraag ons het hemd van het lijf. We beantwoorden met alle liefde al jouw vragen.


Tags:


Meer nieuws